Olen jollain tuntemattomalla yläasteella ja olemme kaikki taas teini-ikäisiä. Luokkahuone näyttää hiukan jonkun vanhan kouluni käsityöluokalta. Unohdan tehdä kokonaan viimeisen sivun pistokokeesta, koska minulla on muka niin kiire päästä kotiin parhaan kaverini kanssa, johon yritän tehdä kaikin keinoin vaikutuksen. Täyttämättä jättämäni koesivu näyttää samalla toimeentulotukihakemuksen liitteeltä, jossa kerrotaan haetuista työpaikoista. Jään jahkailemaan koululle niin pitkäksi aikaa, että tulee aika sammuttaa valot ja sulkea ovet. Saan väännettyä automaattisesti lukkiutuneet, lasiovet auki käsivoimin vain huomatakseni eteisessä, etten löydä lenkkareitani. Valitan sitä suureen ääneen kaverilleni, vaikka se ei ole lainkaan hänen vikansa ja hän tuskin tietää, missä ne ovat.

Palaan luokkahuoneeseen ja alamme etsiä yhdessä kilpikonnaa. Kaverini etsii sitä ryömien toisessa suunnassa, enkä saa hänelle huudettua että löysin kilpikonnan jo kolosta, joka on muurattu valkoiseksi maalattuun betoniin. Kolo on nelikulmainen ja hyvin matalalla ja pystyn katsomaan vain sinne vain itsekin laskeutumalla polvilleni, ja se kääntyy suorassa kulmassa oikealle. Nuori punakorvakilpikonna makaa mutkassa pää minusta poispäin ja kolossa on siellä täällä perhosentoukkia, joita tiedän sen syövän ravinnokseen. Yksi toukista on vaaleanruskea ja mutkalla. En ylety aivan kilpikonnaan ja saan jäljelle jääneistä toukista sen kuvan, että se on luultavasti kylläinen enkä pysty houkuttelemaan sitä niiden avulla ulos. Lopulta suuri, vaaleanvihreä perhosentoukka käy käteeni kiinni.

Toisessa unessa Sinkkuelämän Samantha Jones vierailee jo toista kertaa peräkkäin. Hän on syksyisessä metsässä jonkun metsämiehen kanssa puuhailemassa ja säikähtää kauheasti ja lähtee kiljuen pakoon, kun miehen sytyttämä nuotio herättää lehtikasassa uinuneet ruskeat, suuret käärmeet, jotka kiemurrellen leviävät joka puolelle.

Kolmannessa unessa taas isäni nousee seisomaan nojatuolista vanhassa lapsuudenkodissani ja on paljon nykyistä vanhempi ja harmaanvalkoinen, vaikka hän onkin oikeasti jo yli kuusikymppinen. Hän joutuu kuitenkin heti istumaan takaisin alas kipujen vuoksi kaikkien muiden voivotellessa ja paljastaa, että oli kaatunut aiemmin sinä päivänä ja hänen hartiansa oli sen vuoksi kipeä.